RSS Feed

Spinach and tuna pasta rolls – Rulouri din paste cu spanac şi ton

Posted on

Hello!

Pentru reţeta de astăzi avem nevoie de o mană de spanac, jumătate de conservă de ton mărunţit in suc propriu, o jumătate de ceapă, jumătate de lămâie, 10 fâşii de tăiţei laţi, sare şi piper. Toate ingredientele pot fi adaptate gusturilor fiecăruia. De exemplu, cui îi place, poate să folosească o lămâie întreagă sau mai mult ton şi mai puţin spanac. Sau invers. Eu întotdeauna gust înainte de a pune mai mult dintr-un ingredient. Să ne apucăm de treabă!

For today’s recipe we will need a handfull of spinach, one half of a chopped tuna tin, half an onion, half a lemon, about 10 pieces of broad noodles, salt and pepper. All the ingredients can be adjusted to your taste. For example, you can use the juice from an entire lemon, if you like. Or less spinach and more tuna. Or vice versa. I always taste before I put more from one ingredient. Let’s begin!

Tocăm mărunt ceapa. La fel procedăm şi cu frunzele de spanac după ce le spălam bine. Tonul îl punem în strecurătoare pentru a-i scurge din zeamă, iar pastele le fierbem conform instrucţiunilor de pe pachet.

Mince the onion and the spinach leaves which have been washed beforehand. Place the tuna in the colander so that its juice will flow and boil the pasta according to the instructions on the package.

Amestecăm ceapa cu frunzele de spanac, cu tonul şi zeama de la jumătatea de lămâie. Punem sare şi piper după gust.

Mix the minced onion with the spinach leaves, the tuna and the lemon juice from the half of lemon mentioned in the ingredient list. Add salt and pepper according to your liking.

Formăm apoi rulouri dintr-o fasie de tăiţei şi amestecul preparat.

Make rolls from a band of pasta and the mixture you just made.

Dacă nu aveţi timp sau chef sau răbdare pentru a forma rulourile, această reţetă poate fi servită şi sub alte forme.

If you don’t have time or don’t feel like it or maybe you don’t have the necessary patience to roll and roll and roll and roll some more, you can simply serve it in a different way.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: